Märk produkter med egna klistermärken

När en produkt har paketerats så behövs det märkning. Flasketiketter innehåller all nödvändig information. Alla produkter har någon form av märkning och den kräver ofta klistermärken som sitter som de ska.

Du kan till och med köpa etiketter. På så vis kan du sköta märkningen själv. Du behöver inte skicka uppdraget till ett tryckeri om du bara ser till att använda bästa tekniken och etiketter med hög kvalitet.

Klistermärken för alla

Om du ska sälja dina produkter i butik måste klistermärkenA ge rätt intryck. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos ALLT-FRAKTFRITT.SE. Etiketterna är smidiga att använda och du producerar inte mer än du behöver.

Om du vill ha fotokvalitet på utskrifterna då ska du välja Epson7500G. Den är ganska kostsam men utskrifterna så billiga att den betalar sig snabbt. Etiketterna säljer varor.
Om du vill ha utskrifter i svart bläck kan du välja Direkttermoskrivare Brother P-Touch. Om du vill ha ovanliga etikettstorlekar då ska du vända dig till dustin.se.

Men med utseendet kommer man inte långt. Du måste välja rätt design. Det måste se proffsigt ut. När allt ser reko ut så är det bara att köra.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

beställa

Kartonger och flaskor måste vara märkta så att folk vet vad de innehåller. Klistermärken har bra vidhäftningsförmåga. Det är inte alltid samma sak då man ska applicera etiketter på glasmaterial.

Etiketter finns att köpa på rulle. Etiketten och produkten stämmer väl överens. De är dessutom färgbeständig.

Tryck ut etiketter och applicera dem på plats

När du ska märka upp produkter tar du bara fram din etikettskrivare och skriver du klistermärkenA. Det är bara att fylla på maskinen. Det kan de flesta lära sig.

Du behöver inte leja ut arbetet. Det kan du spara tid på.

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Särskilt om alla ska vara på samma rulle. Om du ska köpa etiketter kan specialkrav leda till att priset går upp.

Med etiketter av hög kvalitet har du ingenting att vara orolig för. Då behöver du inte halka efter. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Det går snabbt att lära upp ny personal. Fler och fler företag går mot att sköta detta själva.