Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Energidryck e-juice till e-ciggen

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Energidryck FillUp e-vätska.se.

gör

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Energy förväntas bli omtyckt enär den har en ädel arom av Energidryck. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

elekcig

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Företaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.