Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Svart mjuk lakritsstång.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Svart mjuk lakritsstång.se.

e-cigg

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Aromer av frukt, nötter, kakor, olika sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Lakritsstånggodis är hur Lakritsstång smakar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

e

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Dessa säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.