Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Lakrits explosion.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsexplosion.se.

vejp

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Lakritsexplosion Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Lakritsexplosion smakar Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.