Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-juice med arom av Viol halstabletter.

Violtabletter e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Det senaste sättet att lägga av med att röka är med e-ciggen. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av frukter, nötter, choklad, diverse sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Violtabletter smakar Violtabletterna i små tablettaskar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår köpare i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.