Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Viol till e-cigaretter

Viol e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.

e-juice

E-vätska eller e-juice kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Många slutar röka med e-ciggen för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Viol halstabletter förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Violtabletterna i små tablettaskar som mycket smaklig. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken samt aromer till kunder.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.