Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med arom av Godiset lakritsrulle för e-ciggen

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Lakritsrulle godis Shake N´ Vape e-juice.se.

vg

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att röka tobak tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar tobaksröka med e-ciggen för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Godiset lakritsrulle förväntas bli omtyckt då den har en ädel arom av Lakritsrulle. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kolsyrat vatten.

Merparten av företagets produktion går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.