Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Persika för e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Nyplockad persika FillUp e-vätska.se.

elcigg

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Nyplockad persika smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Persika som är nyplockad är hur Nyplockad persika smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och fin smak expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

vejp

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.