Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Cream Caramel.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Cream Caramel.se.

shake

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att sluta röka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Toffee smakar ungefär som Dumleklubba. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och god smak expanderade vår kund i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

vape

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.