Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Hallon.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Hallon Shake N´ Vape e-juice.se.

diy

Den vätska man blossar i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Nyplockade hallon smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Hallon förväntas bli populär eftersom den har en ädel smak av Nyplockade mogna hallon. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så stor att livslängden är Mer än två gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en populär vara.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.