Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Caramint.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Smörkaramell med mint Shake N´ Vape e-vätska.se.

vape

Den juice man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Caramint förväntas bli populär enär den har en fin smak av Smörkarameller med mint. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken samt smaker åt kunder.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kaffe.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.