Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Körsbär.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Körsbär.se.

e

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Körsbär FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

Körsbär förväntas bli populär enär den har en fin arom av Körsbär med fruktig smak. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.