Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära FillUp smaken Mintkola.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hemgjord mintkola.se.

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Gräddkola med mint smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

e-juice

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Gräddkola med en aning mint är hur Mintkola smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.