Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att röka produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Jordgubb.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Jordgubbar FillUp e-vätska.se.

e-vätska

Den vätska man blossar i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Jordgubbar Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Jordgubbar förväntas bli aktuell enär den har en fin smak av Jordgubbar som är nyplockade. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

e

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.