Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta tobaksröka urval bland annat med den populära FillUp aromen Tropisk frukt.

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Tropisk frukt.se.

e

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Tropisk frukt Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Tropisk frukt har en smak av Tropiska frukter i blandning. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours av oss i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så hög att livslängden är Nästan 3 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till vispgrädde.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. De saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.