Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta tobaksröka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Fläderblommor.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Fläderblommor Shake N´ Vape e-juice.se.

e-vätska

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Fläderblommor FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla viset att lägga av med att röka. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Fläderblommor smakar Fläderblommor. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och god smak expanderade vår kund i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och smaker för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.